fbpx

MONTAŽNA GRADNJA

Montažne hiše zagotavljajo, da je toplotna akumulativnost zgradb manjša, posledično se te pozimi mnogo hitreje ogrejejo in poleti veliko lažje ohladijo. Učinkovito in kvalitetno grajene montažne hiše imajo lahko tudi do 50 % nižje stroške ogrevanja kot povprečne hiše klasične gradnje.

PREMIUM STENE

Nosilne stene Premium izvedbe z debelino 36 cm so sestavljene iz šestih konstrukcijskih in petih fasadnih plasti. Količina naravnih materialov pa poskrbi, da je v montažnih hišah možnost za nastanek plesni veliko manjša kot v zidanih hišah. POGLEJ SLIKO  

STAVBNO POHIŠTVO

Vgrajena so PVC okna s troslojno zasteklitvijo Remoplast (NOTRANJA BARVA: bela – ZUNANJA BRAVA: antracit). Notranje okenske police so iz PVC materiala v beli barvi in zunanje okenske police iz ALU materiala v antracit barvi. Vhodna vrata »PANETTA SARA – A« z elektronsko ključavnico v antracit barvi. V skupni ceni pa so zajete tudi lesene … Continue reading STAVBNO POHIŠTVO

STREŠNA KRITINA

Streha je pokrita z ravno strešno kritino v enem kosu z minimalnim naklonom 2%. Pri gradnji smo uporabili kritino »PRELASTI« izvedbo z atiko. Višina pritličnih sten je 2714 mm (končna svetla višina je 2510 mm). Višina nadstropnih sten je 2640 mm (končna svetla višina je 2510 mm).

KOMUNALNO OPREMLJENA PARCELA

Vse parcele so komunalno opremljene. Zagotovljen je dostop do javnega cestnega omrežja, enote so priklopljene na javno električno, vodovodno in kanalizacijsko omrežje.

OGREVANJE

Montažne hiše zagotavljajo, da je toplotna akumulativnost zgradb manjša,